Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersOvěření věku

Webové stránky, které navštěvujete, mohou obsahovat erotický obsah.

Abyste mohli na stránky vstoupit, musí vám být minimálně 18 let.

-40%
Samolepicí plakát Bezešvé srdce vzor - Grafika
    od29900499 Kč-40%
    Samolepicí plakát Změnit materiál
    • Ekologický
    • 365 dnů na vrácení
    • Doprava zdarma

    Pixerstick

    Sníte o dekoraci na míru 21. století? Dobře chápeme neustálou potřebu změny a máme pro Vás dekoraci, která změní libovolnou stěnu a později může být použita v jiné místnosti. Vyberte si Samolepící Plakát Pixerstick, který můžete každý den nalepit na jiné místo.

    Samolepící materiál na mnohonásobné použití je ideálním řešením pro ty, kteří nesnášejí nudu! Samolepící Plakát Pixerstick – pevný materiál odolný vůči pokrčení, bez obtíží nalepíte samostatně a změníte jeho umístnění kdykoli budete mít chuť. Nyní můžete měnit své okolí každý den!

    Detaily

    Autor: © pacpumi

    Vzorek materiálu: Samolepicí plakát

    Máte další dotazy? Kontaktujte nás

    To nás odlišuje

    Pixers podporuje pouze bezpečnou bezzápachovou a 100% ekologickou technologii HP Latex.

    Snažíme se o to, aby vám služby od Pixers stále přinášely příjemná překvapení a plnou spokojenost. Proto vám dáváme celých 365 dní na jejich vrácení, v případě, že najdete nějakou závadu.

    Nakupte za min. 2000 Kč a získáte dopravu zdarma!

    Dodání personalizace

    Ve společnosti Pixers věříme v sílu příběhů. Umožňují nám totiž vyjádřit, kdo jsme, a zároveň inspirovat ostatní.

    Přizpůsobování interiérů je pro nás formou moderního vyprávění. Ukažte nám, kde žijete, a my vám řekneme, kdo jste. Řekněte nám, kdo jste, a my vám pomůžeme vytvořit obytný prostor podle vašeho vkusu.

    Pozměňte prostor způsoby pro vás doposud neznámými. Vytvořte interiér, který vám vyrazí dech. Domy, kanceláře, restaurace nebo hotely budou zářit novými barvami a vyprávět příběhy pestřejší než Tisíc a jedna noc.

    Nesmírné množství vzorů a vaše představivost se bez omezení spojí do nekonečných možností pro vytváření interiérů, které se nepodobají žádným jiným. Jediným omezením je vaše představivost. Vyprávějte svůj vlastní příběh a užívejte si změn.

     

    Populární