Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersOvěření věku

Webové stránky, které navštěvujete, mohou obsahovat erotický obsah.

Abyste mohli na stránky vstoupit, musí vám být minimálně 18 let.

-40%
Průsvitný okenní závěs Bezešvé akvarel ilustrace tropických listů, hustá džungle. ručně malované. banner s tropickým letním motivem lze použít jako texturu pozadí, balicí papír, textilní nebo tapetový design. - Rostliny a květiny
    od2299003 832 Kč-40%
    Průsvitný okenní závěs Změnit materiál
    • Ekologický
    • 365 dnů na vrácení
    • Doprava zdarma

    Průsvitný okenní závěs

    Interiér plný barev
    Jemné závěsy propouští do vašeho bytu světlo zářící barvy vámi vybraného vzorů. Splývající kaskáda barevných vzorů promění každý interiér v místo plné stylu.

    Bohatství vzorů
    Hledáte-li závěsy do ložnice, obývacího nebo dětského pokoje - mezi miliony dostupných vzorů určitě najděte něco pro vás.

    Kvalita a pevnost
    Průsvitný, pevný materiál zajistí, aby vaše okna byla otevřená světu fantazie a díky kvalitnímu tisku a dokonale zobrazeným barvám se do závěsů zamilujete na první pohled.

    Jednoduché uchycení
    Závěsy mají speciální tunýlek na 4" závěsnou tyč. Zavěste vzorované závěsy ve svém interiéru a obdivujte úžasné výhledy ve vašich oknech!

    Podrobnosti:
    Rozměr panelu: 140 cm x 250 cm
    Materiál: 100% Polyester
    Způsob čištění: viz visačku


    Pamatujte :) Nakupujete jedinečnou personalizační službu, kterou můžete jakýmkoli způsobem použít k podpoře umělců z celého světa, pro které je spolupráce s námi jedním ze zdrojů obživy. Děkujeme


    • Podporujeme pracující matky

      Podporujeme pracující matky

    Detaily

    Autor: © annaveroniq

    Vzorek materiálu: Průsvitný okenní závěs

    Máte další dotazy? Kontaktujte nás

    To nás odlišuje

    Pixers podporuje pouze bezpečnou bezzápachovou a 100% ekologickou technologii HP Latex.

    Snažíme se o to, aby vám služby od Pixers stále přinášely příjemná překvapení a plnou spokojenost. Proto vám dáváme celých 365 dní na jejich vrácení, v případě, že najdete nějakou závadu.

    Nakupte za min. 2000 Kč a získáte dopravu zdarma!

    Dodání personalizace

    Ve společnosti Pixers věříme v sílu příběhů. Umožňují nám totiž vyjádřit, kdo jsme, a zároveň inspirovat ostatní.

    Přizpůsobování interiérů je pro nás formou moderního vyprávění. Ukažte nám, kde žijete, a my vám řekneme, kdo jste. Řekněte nám, kdo jste, a my vám pomůžeme vytvořit obytný prostor podle vašeho vkusu.

    Pozměňte prostor způsoby pro vás doposud neznámými. Vytvořte interiér, který vám vyrazí dech. Domy, kanceláře, restaurace nebo hotely budou zářit novými barvami a vyprávět příběhy pestřejší než Tisíc a jedna noc.

    Nesmírné množství vzorů a vaše představivost se bez omezení spojí do nekonečných možností pro vytváření interiérů, které se nepodobají žádným jiným. Jediným omezením je vaše představivost. Vyprávějte svůj vlastní příběh a užívejte si změn.

     

    Populární